Δεν παραπέμπεται σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος – Συνεχίζεται η προανάκριση

Το βούλευμα που εκδόθηκε για τις υποθέσεις ασέλγειας δεν παραπέμπει σε δίκη τον πατέρα Αντώνιο, αναφέροντας ωστόσο ότι είναι αναγκαίο να συνεχιστεί η προανάκριση.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η ανάκριση πρέπει να συνεχιστεί, για να προσέλθουν δύο ακόμη μάρτυρες στους οποίους είχαν μιλήσει οι καταγγέλλοντες, ώστε να δοθεί «φως» στη υπόθεση.

propoli

Την ίδια ώρα, στον απόηχο του βουλεύματος, το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου κάνει λόγο για «δικαίωση».

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε το STAR, η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου έχει ως εξής: «Ο πατέρας Αντώνιος έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένει ότι η κατασκευασμένη και άθλια σκευωρία που έστησαν κάποιοι με σκοπό να πλήξουν τον ίδιο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά κυρίως την ίδια την δομή και τον θεσμό της φιλανθρωπίας θα καταπέσει με πάταγο.

Η μόνη έννοια του πατρός Αντωνίου είναι τα παιδιά που έχουν ανάγκη από αληθινή προστασία και αγάπη, όπως αυτή που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε περισσότερα από 7.000 παιδιά. Αναφορικά με το βούλευμα, η επιστροφή του στην ανάκριση αποτελεί την πρώτη δικαίωση των ισχυρισμών του πατρός Αντωνίου».

Δείτε επίσης: Κύπρος: Τραυματίστηκε οπλίτης της ΕΛΔΥΚ κατά τη διάρκεια άσκησης

Loading