Δίκη Παντελίδη: Μητέρα Αρναούτη για τη Μίνα «Aν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιεί δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο» (vids)

Συγκλονίζει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη – Τι είπε στο δικαστήριο

Η μητέρας της Μίνας Αρναούτη κλήθηκε να καταθέσει ως πρώτη μάρτυρας σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπόθεση του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Η ίδια αποφάσισε να μην παραστεί στο δικαστήριο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του δικηγόρου της) ωστόσο η μητέρα της περιέγραψε με λεπτομέρεια την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η κόρη της μετά το τροχαίο.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μίνας Αρναούτη


«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία» δηλώνει η μητέρα της. «Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, περιέγραψε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας όταν ένα μήνα μετά το τροχαίο και ενώ νοσηλευόταν σε θάλαμο του νοσοκομείου είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τι λεγόταν.

«Είχε εφιάλτες για το θάνατο του παιδιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο» τόνισε η μάρτυρας και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου περιέγραψε: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Μάλιστα, η μάρτυρας αναφέρθηκε και στην τραγική εκείνη ημέρα λέγοντας πως:

«Η Μίνα και η Φρόσω πήγαν παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε σημειώνοντας πως η κόρη της αν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιεί δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο.


Σημειώνεται πως με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση.

Δείτε επίσης: «Σχεδία», όπως λέμε ελπίδα!

Loading