Δημήτρης The KRAH – Street Artist: Μας παρουσιάζει την μοναδική Urban-Art gallery στην Ελλάδα (pics & vid)

O Demitri Krah street artist μας υποδέχεται στην μοναδική Urban Art Gallery στην Ελλάδα την Delirium Athens, η οποία προσεγγίζει άμεσα και εκθέτει την ελληνική street art, pop surreal, dark art και γενικότερα αστική σκηνή.

Συνέντευξη: Κερασία Κοφινά

Η Delirium Αthens παρουσιάζει το πρώτο της επίσημο print show. Μοναδικές αναπαραγωγές απο τα πρωτότυπα που φέρουν την υπογραφή των δημιουργών κοσμούν τους τοίχους της.

Με ορόσημο τα έργα του γίγαντα της street art Shepard Ferry aka Obey the Giant και πληθώρας γνωστών δημιουργών απο Ευρώπη, Τουρκία και Νότια Αμερική να φέρνουν στο φως τις ιδιαιτερότητες και τις μεθόδους αποτύπωσης της παγκόσμιας street art.

Απο ζωγραφιές σε μεταξοτυπίες και απο ελαιογραφίες σε Giclee art prints, υπάρχει μεγάλη ποικιλία απο art posters με casual διάθεση και ελεύθερη είσοδο.

Ο Δημήτρης The KRAH μίλησε στο politic.gr για τις διάφορες τεχνικές παγκοσμίου φήμης street artists, για την δική του τέχνη, καθώς και των Ελλήνων καλλιτεχνών τονίζοντας ότι:

«Έχουμε μεγάλη σκηνή urban art στην Ελλάδα και οι περισσότεροι δεν έχουν κάποιο μέρος, για να εκφράσουν τις δημιουργίες τους και το στυλ τους, γι’ αυτό τον λόγο οι περισσότεροι δείχνουν δουλειές τους σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Είναι ωραίο που υπάρχει εδώ στην Ελλάδα μια gallery, όπως η Delirium Athens, που δείχνει την δουλειά παγκοσμίου φήμης street artists.

Έχουμε συλλέκτες που έρχονται απο διάφορα μέρη και αυτή είναι η 6η έκθεση που κάνουμε. Συνήθως δείχνουμε πρωτότυπα έργα με πίνακες, αλλά ο κόσμος ζητούσε πάρα πολύ τα prints, γιατί τους αρέσει αυτό το είδος πάρα πολύ. Είμαστε τυχεροί που έρχονται πολλοί συλλέκτες και αγοράζουν τα συγκεκριμένα έργα, καθώς και online απο Αμερική μέχρι Νότια Αφρική και Αυστραλία.

Πριν απο αυτή την έκθεση ζούσα στην Αγγλία και είχα οργανώσει πολλές εκθέσεις, γι’ αυτό και ξέρω τόσους πολλούς καλλιτέχνες.

Δείχνουμε διάφορα στυλ είτε απο comics background, είτε απο dark arts και σουρεαλισμό, καθώς και πολύ street art, γιατί όλα είναι στις αστικές τέχνες γενικότερα, οπότε διαφέρει με την σκηνή των gallery εδώ στην Ελλάδα».

Αλλάζουμε εκθέσεις κάθε μήνα με διαφορετικό θέμα.

Ανακοινώνουμε τις εκθέσεις μέσω του instagram account μας @thekrah και στο instagram delirium.athens curated by @thekrah

Εκτός από πίνακες πουλάμε υπογεγραμμένα limited edition prints, καθώς και διάφορα merchandise

τα οποία βοηθούν και προωθούν την Urban-Art σκηνή, ώστε να έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να

συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε τη πόλη μας.

Σαν gallery εκπροσωπούμε την αστική τέχνη της Ελλάδας και προωθούμε Έλληνες και ξένους

καλλιτέχνες, καθώς επίσης αναλαμβάνουμε τοιχογραφίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους…

ARTISTS:

Shepard Fairey – Obey the Giant (USA)

Eric Jones (USA)

Ndzwis (Austria)

Sainer (Polland)

Ronch (Italy)

Otto Shade (Chile)

Gotchen (Turkey)

Dr.Zadok (England)

Kguys (England)

Rugman (England)

Wreckage international (England)

The Krah (Greece)

Mike S Puterefurnaced (Greece)

Proheroes (Greece)

Spent1(Greece)

Delirium Athens gallery (Ευστράτιου Πισσά 49, Νέος Κόσμος)

| Τρίτη έως Παρασκευή: 6-9 μ.μ., Σάβ.: 11 π.μ.-2 μ.μ. |

Δείτε επίσηςΚαιρός: Πέφτει η θερμοκρασία σήμερα – Πού αναμένονται βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες