Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: Η 17χρονη τη μαχαίρωσε 40 φορές

Τα συλλυπητήρια της οικογένειάς της στην οικογένεια της 22χρονης.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 22χρονης στο Μαρούσι από τη 17χρονη φίλη της. Πολλαπλές μαχαιριές που δείχνουν την αγριότητα του εγκλήματος διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση.

propoli

40… μαχαιριές

Το μίσος της 17χρονης ήταν τέτοιο που φέρεται να τη μαχαίρωσε 40 φορές στο πρόσωπο και τον λαιμό, ενώ της επιτέθηκε και με ένα γυάλινο μπουκάλι.

Η 17χρονη μάλιστα τραυματίστηκε και η ίδια αφού κόπηκε ο τένοντάς της και το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» έτσι ώστε να της προσφέρουν ιατρική βοήθεια. Αφού έγινε αξιολόγηση της κατάστασης, επέστρεψε στο «Ανηλίκων» και θα παραμείνει εκεί μέχρι να απολογηθεί.

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία

Χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο οποίος άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Σήμερα θα βρεθεί στον ανακριτή ανηλίκων και θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

«Μία υπέροχη φιλία που δυστυχώς παρεκτράπη» – Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της ανήλικης μεταφέρει τα συλλυπητήριά της στους γονείς της 22χρονης και τονίζουν πως το παιδί τους αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Η Μ… είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα που, δυστυχώς, παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχιάτρους – παιδοψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί» δηλώνουν -μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα, αναφέρουν τα εξής:

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας. Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί.

Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Δείτε επίσης: Μαρούσι: Στον εισαγγελέα η 17χρονη που σκότωσε με μαχαίρι την 22χρονη φίλη της

Loading