ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία 7χρονου παιδιού: Στα δικαστήρια η μητέρα του «Δεν είδα και δεν άκουσα τίποτα»

Στα δικαστήρια οδηγείται η μητέρα του 7χρονου παιδιού που βρέθηκε δολοφονημένο, με την ίδια να κρατάει μια άκρως κυνική στάση.

Η 29χρονη έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν κλοιό γύρω της.

propoli
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Την πόρτα των δικαστηρίων πέρασε και ο 33χρονος σύντροφος της 29χρονης ο οποίος από εχθές κατηγορείται για την δολοφονία του 7χρονου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Τα προφίλ των κατηγορούμενων

Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛΑΣ που μίλησε αποκλειστικά στο protothema τα προφίλ των κατηγορούμενων είναι τα παρακάτω:

Ο Πολωνός δολοφόνος, ο οποίος είναι σεσημασμένος για μικροαδικήματα «Είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό ειλικρινής. Όχι 100%. όμως, είναι σε μεγάλο βαθμό ειλικρινής. Είναι αυτός ο τύπος που βάζει τα κλάματα, κατεβάζει το κεφάλι κάτω εμφανίζεται μετανιωμένος και λέει ότι έκανε ένα λάθος. Για την πράξη του, είπε ότι έβαλε ταινία στο πρόσωπο του παιδιού, ότι ήταν μέσα στο σπίτι ενώ υπέδειξε και το σημείο που είχε κρύψει το πτώμα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ο 34χρονος δεν ασχολείται με τη μητέρα. Δείχνει να την καλύπτει και να μην της επιρρίπτει ευθύνες. Λέει ότι ναι μεν ήταν εκεί αλλά δεν συμμετείχε. Την προστατεύει. Βέβαια ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της ποινικής ευθύνης. Γιατί την ταινία δεν την έβαλαν και οι δύο…» εξηγεί ο αξιωματικός.

Αναφερόμενος στην 29χρονη Χριστίνα Κλαούντια Μανιατάκη, επισημαίνει ότι «Εκείνη, από την άλλη μεριά στην απολογία της είναι πολύ αρνητική. Είναι προφανές, ότι λέει ψέματα, γιατί λέει πράγματα που δεν στέκουν στην λογική. Όπως για παράδειγμα ότι δεν είδε την ταινία στο στόμα του παιδιού. Αυτό είναι σίγουρα ένα ψέμα. Όπως και ότι λέει ότι δεν τον είδε να τοποθετεί την ταινία στο στόμα του θύματος. Ότι δεν τον είδε να του προκαλεί ασφυκτικό θάνατο».

Δείτε επίσης: Κέρκυρα: Νεκρός ηλικιωμένος – Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες

Loading