Στο δικαστικό Μέγαρο κατέφτασαν πριν από λίγο οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δυο φίλων του στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Ένταση επικράτησε κατά την άφιξή τους καθώς πλήθος κόσμου φώναζε «δολοφόνοι» όσο ανέβαιναν τα σκαλιά του δικαστικού Μεγάρου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εμπόδιζαν τον κόσμο από το να τους πλησιάσει.
Οι 8 συνελήφθησαν χθες, έπειτα από εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων και θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Πρόκειται για 7 Έλληνες και έναν Αλβανό ηλικίας 20-23 ετών, των οποίων η εμπλοκή προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Ο 9ος, είναι ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά τη δολοφονία του Άλκη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ώστε να απολογηθεί. Διώκεται μεταξύ άλλων, για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.


Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Να βρούμε αυτόν που πάει να σφάξει» είπε ο πατέρας του φίλου του Άλκη
- Παραμένει αμετάβλητη η στάση του Κρεμλίνου για τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία ενόψει Λαβρόφ-Ρούμπιο
- Ούτε σήμερα γίναμε σοφότεροι από τον Τσίπρα λέει ο Μαρινάκης για το κόστος των προτάσεών του
- Στην πρώτη γραμμή η στέγαση και η κοινωνική προστασία στην παρέμβαση Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ
- Δήμος Ωραιοκάστρου: Το πρόγραμμα του «RemoteCare» Οκτώβριο και Νοέμβριο 2026 για δωρεάν εξετάσεις
- Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: Το δίλημμα Τσίπρας ή χάος και οι αιχμές για 13η σύνταξη
![]()
