Δολοφονία στην Άρτα: Πώς άρχισε ο καβγάς – Ο δράστης «ήταν βίαιος και επιθετικός»

Ο 29χρονος κυκλοφορούσε συχνά με όπλο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση δολοφονίας του 75χρονου άνδρα από τον γαμπρό του στο Αστροχώρι Άρτας. Μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί ο 29χρονος δράστης.

propoli

Όπως αναφέρει το enikos.gr ο λόγος για τον οποίο άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι με την πρώην γυναίκα του λίγο πριν το έγκλημα, ήταν το δύο ετών αγοράκι τους. Η απόφαση του δικαστηρίου λέει ότι ο πατέρας μπορούσε να βλέπει το παιδί του κάθε Τρίτη και Πέμπτη κι έτσι χθες βρέθηκε στο σπίτι για να το πάρει.

Ο δράστης ζήτησε να το κρατήσει και τον Δεκαπενταύγουστο, πράγμα με το οποίο δε συμφωνούσε η πρώην σύζυγός του κι έτσι δεν του το επέτρεψε. Ο 29χρονος εξοργίστηκε με αποτέλεσμα να αρχίσει ο έντονος καβγάς. Κατά τη διάρκεια του τσακωμού έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε δύο φορές, ωστόσο η γυναίκα δεν τραυματίστηκε. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει για να σωθεί, και ο άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο δράστης είχε πολλές φορές όπλο πάνω του, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν είχε καταγραφεί άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην οικογένειά τους, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν αρκετά βίαιος και επιθετικός και γι’ αυτόν το λόγο χώρισαν πριν από έναν χρόνο.

Δείτε επίσης: Άρτα: Αυτός είναι ο δράστης του φονικού – Πληροφορίες ότι κρύβεται στα βουνά

Loading