Δολοφονία στην Άρτα – Τα πρώτα λόγια του κατηγορούμενου: «Ήταν η κακιά στιγμή»

Ο 29χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη – Τα πρώτα του λόγια

Σύμφωνα με το arta2day.gr είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια πως: «Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της» ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ήταν η κάκια στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα».

Για την άγρια δολοφονία του άντρα της μίλησε η πεθερά του 29χρονου δολοφόνου της Άρτας, μιλώντας στο protothema.gr.

Συγκεκριμένα η πεθερά του 29χρονου περιγράφει τη δύσκολη ζωή της κόρης της στα χέρια του 29χρονου τονίζοντας ότι «προκαλούσε επεισόδια, μεθούσε, χαρτόπαιζε και στη συνέχεια ξεσπούσε στην οικογένειά του».

Να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, τον δολοφόνο», είναι μερικά από όσα μπόρεσε να ξεστομίσει η πεθερά του 29χρονου που είδε τον άντρα της να πέφτει νεκρός.

Η πεθερά του τονίζει ότι ο 29χρονος είχε έρθει για να τους κάνει κακό, καθώς αρχικά τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε ότι θέλει να δει το παιδί του. Η πρώην γυναίκα του και μάνα του παιδιού το δέχτηκε και τον κάλεσε να έρθει στο χωριό να δει το παιδί και να παίξουν στην αυλή.

Μόλις έφτασε στο σπίτι με το αυτοκίνητό του έβγαλε το όπλο κι άρχισε να πυροβολεί την πρώην γυναίκα του. Στη συνέχεια άρπαξε με το ένα χέρι το παιδί από κάτω και πήγε να φύγει. Τότε τον πρόλαβε ο 75χρονος πεθερός του και αυτός τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στον θώρακα και την καρδιά.

Η περιγραφή της για την δύσκολη ζωή της κόρης της στα χέρια του 29χρονου συγκλονίζει:

«Είχε επιστρέψει από την Άρτα, ο άντρας μου, η κόρη μου και το παιδί μαζί. Φάγαμε το μεσημέρι, και περιμέναμε τον Βασίλη να έρθει να δει το παιδί, ήταν η ώρα του. Εγώ βρισκόμουν λίγο πιο μακριά από το σπίτι και άκουσα τους πυροβολισμούς και έτρεξα πίσω να δω τι γίνεται. Μέχρι να φτάσω άκουγα την κόρη μου να φωνάζει “βοήθεια μπαμπά μου, βοήθεια το ασθενοφόρο”.

Μόλις έφτασα, τον είδα ξαπλωμένο μέσα στο αίμα και την κόρη μου από πάνω του να φωνάζει. Ήρθε με το πιστόλι στα χέρια, πρώτα πυροβόλησε την κόρη μου που βρισκόταν στην κουζίνα και έπειτα άρπαξε το παιδί για να το πάρει.

Πήγε ο άντρας μου να σώσει το εγγόνι του και τον πυροβόλησε στον θώρακα και την καρδιά. Είχε πέσει στην αυλή και είχε κατρακυλήσει στα σκαλιά. Ο δολοφόνος, αφού μας έκανε το κακό, έφυγε» λέει περιγράφοντας τις αιματηρές εικόνες.

Με δάκρυα και τρεμάμενη φωνή, η κυρία Κωνσταντίνα λέει ότι ο άντρας της δεν γυρίζει πίσω. «Έχουμε τεράστια στεναχώρια, να σαπίσει, να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, με αυτό το κακό που μας έκανε. Μου σκότωσε τον άνθρωπο που είχα μια ζωή, ο δολοφόνος. Να τον τελειώσουν, δεν με νοιάζει, ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω. Μας άφησε πίσω, είμαι μόνη μου, με πέντε παιδιά και έξι εγγόνια» είπε στεναχωρημένη.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Η αστυνομία εξιχνίασε και άλλη κλοπή αυτοκινήτου στις Καβουρότρυπες