Δράκος του Κάβου: Συγκλονίζει 34χρονη που βιάστηκε

Συγκλονίζει η μαρτυρία 34χρονης γυναίκας, η οποία βίωσε τη φρίκη στα χέρια του “Δράκου του Κάβου”. Όπως εξομολογείται η ίδια, την βίαζε και την κακοποιούσε για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

“Με έπιασε από τα μαλλιά τραβώντας τα με δύναμη. Τον παρακάλεσα να φύγει να με αφήσει φωνάζοντας ‘βοήθεια’. Με χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο και το στήθος άρχισα να αιμορραγώ. Μου έλεγε να σταματήσω να φωνάζω. Πήρε μια πέτρα και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Απειλούσε να με σκοτώσει και μου είπε ότι είχε σκοτώσει τον σύντροφό μου”, περιγράφει η 34χρονη στο δελτίο του STAR.

Συνεχίζοντας τις περιγραφές, τονίζει ότι ο κατηγορούμενος με την απειλή του μαχαιριού τη βίασε, ενώ παράλληλα τραβούσε και βίντεο. “Αφού έγινε το βίντεο μου είπε ‘ξέρεις γιατί το έκανα αυτό το βίντεο;’ ‘Όχι’, του απάντησα. ‘Για να το ανεβάσω στο ίντερνετ στα ερωτικά βίντεο να σε ντροπιάσω σε περίπτωση που πεις μιλήσεις στην αστυνομία”.

Ανέφερε ότι την άφησε να φύγει «γιατί υποσχέθηκα ότι δεν θα τον καταγγείλω».

Η απάντηση του “Δρακου”

Από την πλευρά του, ο «δράκος του Κάβου» απορρίπτει τους ισχυρισμούς της 34χρονης, ενώ υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. “Με τη δική της συγκατάθεση και θέληση τον ακολούθησε. Δεν την άρπαξε και φυσικά δεν την εξανάγκασε με άσκηση σωματικής βίας σε εξώγαμη συνουσία” δήλωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του φερόμενου ως βιαστή. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.