Δράμα: Δείτε ποια ήταν η 59χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της – Ο μοιραίος καβγάς που τον οδήγησε στο έγκλημα

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τη μια κόρη τους η οποία πήγε στο σπίτι γιατί ανησύχησε επειδή η 59χρονη δεν πήγε να κρατήσει τα εγγόνια της

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη δολοφονία στην Προσοτσάνη Δράμας όπου ένας 64χρονος σκότωσε την 59χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το πρόσωπο που εντόπισε το ζευγάρι ήταν η κόρη τους.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος σκότωσε με τρεις σφαίρες τη σύζυγό του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, έδωσε τέλος στη ζωή του. 

Χθες το βράδυ οι δυο τους είχαν έναν πολύ έντονο καβγά με αποτέλεσμα ο 64χρονος να αρχίσει να την πυροβολεί και να της δημιουργεί θανάσιμα τραύματα. Ο δράστης έμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες και κάποια στιγμή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

drama_thima__2_

Η κόρη του ζευγαριού λοιπόν πήγε στο σπίτι να δει τι γίνεται αφού η 59χρονη δεν είχε πάει να κρατήσει τα εγγόνια της. Όταν μπήκε μέσα αντίκρισε τους δύο γονείς της νεκρούς και κάλεσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία του δράστη.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ενώ ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας.

drama_thima__1_

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία το φονικό στη Δράμα: Την σκότωσε ο σύζυγός της με καραμπίνα και αυτοκτόνησε