Το αίτημα γνωστοποίησε με ανάρτηση της στο Facebook, παθολόγος του ιδρύματος
Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Χριστίνα Κυδώνα, παθολόγος – εντατικολόγος του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης,, κάνει έκκληση προς το κοινό, να προσφέρει μαξιλάρια στο νοσοκομείο.
Η κατάσταση στα Νοσοκομεία της χώρας γίνεται κάθε μέρα όλο και χειρότερη, με τις ανάγκες να γιγαντώνονται και το προσωπικό να αδυνατεί να ανταπεξέλθει με τον τρόπο που θα ήθελε στους ασθενείς.
Η ανάρτηση, αναφέρει για μαξιλάρια που χρειάζονται οι πτέρυγες covid, που μπορούμε να αγοράσουμε και να αφήσουμε στην πύλη του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με διευκρίνηση της κ. Κυδώνα, τα μαξιλάρια πρέπει να έχουν αδιάβροχο επικάλυμμα ώστε να πλένονται ή αλλιώς, απλά ανατομικά μαξιλάρια ακόμα και χωρίς αδιάβροχο επικάλυμμα αν δεν υπάρχει η δυνατότητα.
Δείτε επίσης: Δοκιμάζουν τις αντοχές του ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα σήμερα – Η κατάσταση στη Κεντρική Μακεδονία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου
- Τραμπ: Δραματική πτώση της δημοτικότητάς του καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
- Αυτόματη υποβολή δηλώσεων από την ΑΑΔΕ την Πέμπτη
- Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Ζελένσκι για τις συνέπειες της στάσης του σχετικά με την Κριμαία
- Πάπας Φραγκίσκος: Δεν θα παραστεί ο Πούτιν στην κηδεία του
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr