Δρομολόγια με λεωφορεία ανακοίνωσε η Hellenic Train – Μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στον σιδηρόδρομο

Δρομολόγια με λεωφορεία θα δρομολογούνται από τη Hellenic Train από την Τετάρτη και μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του σιδηρόδρομου.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, τα δρομολόγια θα αρχίσουν την Τετάρτη και περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές την Τρίτη.

propoli

«Η Hellenic Train ανακοινώνει την δρομολόγηση λεωφορείων, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την μετακίνηση επιβατών σε ορισμένες διαδρομές, έως ότου αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με νεότερη ανακοίνωση αύριο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα συνάντηση με τους εργαζομένους του ΟΣΕ είχε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ώστε να διαμορφωθεί το πλαίσιο για την ασφαλή λειτουργία των σιδηροδρομικών μετακινήσεων. Οι εργαζόμενοι έθεσαν τις προτάσεις τους επί τάπητος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι οι πρώτες μετακινήσεις που θα πάρουν το πράσινο φως είναι αυτές του προαστιακού της Αθήνας, όπου υπάρχει πλήρης τηλεδιοίκηση. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα εμπορικά τρένα και στη συνέχεια θα αρχίσουν εκ νέου τα δρομολόγια των επιβατικών αμαξοστοιχιών.

Δείτε επίσης: Πιερία: Ανταλλαγή μηνύσεων ανάμεσα σε μητέρα μαθητή και καθηγητή γυμνασίου

Loading