Εφημερίδα Mirror: «Ο πιλότος ίσως σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά»

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η θεωρία αυτή πυροδοτήθηκε από τα οικονομικά στοιχεία του πιλότου, από την ζωή που έκανε, αλλά και από το προσωπικό ημερολόγιο της Καρολάιν, του οποίου την ύπαρξη αμφισβητεί ο καθ’ομολογία δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα, αυτό που φέρεται να αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα ίσως ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο. Αυτό το ”κάτι”, συνδέεται με υποθέσεις ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα με διακίνηση, σύμφωνα με τη Mirror.

Το γεγονός οτι το ζευγάρι είχε αγοράσει οικόπεδο αλλά και η χλιδάτη ζωή του ζευγαριού, οδηγούν τη βρετανική εφημερίδα στο συμπέρασμα οτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε μια εναλλακτική παράνομη πηγή εισοδήματος,την οποία ανακάλυψε η Καρολάιν και γι’ αυτό τη δολοφόνησε στις 11 Μαΐου.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος σπάει τη σιωπή του – Διαψεύδει τα δημοσιεύματα