Έφυγε άδικα, καταγγέλλουν οι γείτονες της 66χρονης που παρασύρθηκε από ΙΧ στον Πειραιά

Έφυγε άδικα, καταγγέλλουν οι γείτονες της 66χρονης που παρασύρθηκε από ΙΧ στον Πειραιά

Τραγωδία στον Πειραιά: 66χρονη γυναίκα παρασύρεται από αυτοκίνητο, οι γείτονες ζητούν άμεσες αλλαγές για την ασφάλεια. Ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί, δήλωσε κάτοικος της περιοχής όπου συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στον Πειραιά. Η πυκνοκατοικημένη γειτονιά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς δεν υπάρχει κανένα φανάρι ή διάβαση για τους πεζούς. Έχουμε ζητήσει να τοποθετηθεί ένα φανάρι πριν τη στροφή, γιατί έρχονται τα αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα και δεν υπάρχει ορατότητα. Ωστόσο, η κάτοικος επεσήμανε ότι δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής οι απαραίτητες παρεμβάσεις, παρόλο που έχει γίνει μάρτυρας αρκετών ατυχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Παπαναστασίου, σε έναν κεντρικό δρόμο του Πειραιά. Ο ιδιοκτήτης του φούρνου, όπου πήγαινε η άτυχη γυναίκα για ψώνια, περιέγραψε ότι βγήκε για να πάρει ψωμί και παρασύρθηκε. Ανέφερε ότι η 66χρονη ήταν από τις αγαπημένες του πελάτισσες και πως λίγο πριν το ατύχημα, μιλούσε κανονικά με τους ανθρώπους γύρω της.

Καθώς περίμεναν το ασθενοφόρο, η γυναίκα είχε διατηρήσει την επικοινωνία της και τους είπε να πάει κάποιος στο σπίτι της για να κλείσει την ανοιχτή κουζίνα, προειδοποιώντας ότι «θα πάρουμε φωτιά». Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την βοηθήσουν όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο Τζάνειο, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει. «Αμαρτία, η γυναίκα έφυγε άδικα γιατί δεν υπάρχει φανάρι στο σημείο,» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play