Ο δολοφόνος και μετέπειτα αυτόχειρας άφησε σημείωμα
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο politic.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Πορτοχελίου και μετά αυτοκτόνησε.
Ο ηλικιωμένος μάλιστα, άφησε και σημείωμα στο οποίο έγραφε τον λόγο για τον οποίο προέβη σε αυτήν την πράξη. Περίπου στις 23:00 ενημέρωσε την Αστυνομία για την πράξη του και λίγο αργότερα κρεμάστηκε δίνοντας τέλος στη ζωή του.
Η περιοχή που έγινε το συμβάν, δεν είναι και τόσο πυκνοκατοικημένη, πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει κάτι. Οι Αρχές έχουν αυτήν τη στιγμή στα χέρια τους το σημείωμα που άφησε στο οποίο έγραφε πως δεν μπορεί να βλέπει τη σύζυγό του να έχει Αλτσχάιμερ και ζήτησε συγγνώμη και από τα παιδιά του.
Δείτε επίσης: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον Πρέσβη του Ισραήλ
- Γαλλία: Νέα παγκόσμια επιτυχία με τη μεγαλύτερη τούρτα φρεζιέ
- Επιστροφή ενοικίου και κοινωνικό μέρισμα: Δυσαρέσκεια σε συνταξιούχους, ενοικιαστές και στρατιωτικούς
- Αντσελότι: Κριτική στον Εντρικ μετά την εμφάνιση κόντρα στη Χετάφε
- Θανατηφόρο τροχαίο στον Βόλο: Νεκρός 42χρονος οδηγός μηχανής, τραυματισμένη η 26χρονη συνεπιβάτης
- Ο Χαβιέ Τέμπας απαντά στον Χάνσι Φλικ για τις αποφάσεις της La Liga
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr