Έκαναν έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού – Χρωστούσε 15.000 ευρώ

Σύμφωνα με την ίδια δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση

Σε έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού, η οποία για χρόνια ήταν συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη, προχώρησαν οι αρχές μετά τον πλειστηριασμό για χρέος της τάξης των 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν η ίδια δεν το έκανε, σύμφωνα με όσα είπε στο OPEN, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού υποστηρίζοντας ότι κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι.

Σε προηγούμενες δηλώσεις της η κυρία Κολοβού είχε υποστηρίξει ότι το χρέος της δεν οφειλόταν σε δάνειο αλλά σε «μάζεμα» που της προτάθηκε για πιστωτικές κάρτες.

Σύμφωνα με την ίδια δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση αλλά αντίθετα «καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία».

Δείτε επίσης: Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 2.631 εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή

Loading