Σε εξέλιξη είναι μια πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στον Ταύρο Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:15 σε οικοπεδικό χώρο επί της οδού Προφήτου Δανιήλ και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
Επιπλέον, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής προειδοποιώντας τους για καπνούς λόγω της φωτιάς και καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:
«Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Ταύρο Αττικής. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Πυρκαγιά σε κατοικία στο Χαϊδάρι
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
