Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στην Αττική. Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα (03-02-2025), με την ΕΜΥ να προειδοποιεί για κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως τη δυτική και κεντρική Ελλάδα. Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο καιρού, θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών.
Αναλυτικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
1. Σήμερα Δευτέρα (03-02-2025) μέχρι το απόγευμα στο Ιόνιο, κυρίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, καθώς και στη δυτική Πελοπόννησο.
2. Από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το πρωί της Τρίτης, η κακοκαιρία θα επηρεάσει την ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες.
3. Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης (04-02-2025), αναμένονται βροχές στις Κυκλάδες και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Από την Τρίτη το πρωί μέχρι το απόγευμα, θα υπάρξουν τοπικά θυελλώδεις ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες.
Επιπλέον, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τους 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια την Τρίτη, με περαιτέρω υποχώρηση την Τετάρτη (05-02-2025) σε ολόκληρη τη χώρα.
Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr