Έκτακτο – Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Στο επίκεντρο παρέα 5 ατόμων – Οι αστυνομικοί, έχουν καταφέρει να στρέψουν τις έρευνες σε συγκεκριμένο πεδίο ατόμων πού φέρονται να είναι αυτοί που ξυλοκόπησαν τον 42χρονο.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 42χρονου άνδρα στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα, έξω από ένα μπαρ που διασκέδαζε λίγη ώρα νωρίτερα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 42χρονου άνδρα στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα, έξω από ένα μπαρ που διασκέδαζε λίγη ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας, όσο και από μαρτυρικές καταθέσεις, έχουν καταφέρει να στρέψουν τις έρευνες σε συγκεκριμένο πεδίο ατόμων πού φέρονται να είναι αυτοί που χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο. Ο λόγος για μία παρέα 4-5 ατόμων με καταγωγή από την Αλβανία, ορισμένοι εκ των οποίων είναι όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες παλιοί γνώριμοι της ΕΛΑΣ και γνωστοί για «φασαρίες» στην ευρύτερη περιοχή. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμη και εντός της ημέρας να έχουμε προσαγωγές ατόμων για την άγρια δολοφονία που προήλθε από ασήμαντη αφορμή.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο λογαριασμό του στο twitter.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη στο μπαρ ανάμεσα στον 42χρονο και την παρέα που στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, η επικρατέστερη εκδοχή όμως είναι όλα να ξεκίνησαν από ένα τυχαίο σπρώξιμο στην ουρά για την τουαλέτα. Ο άτυχος άνδρας ήταν τόσο άγρια χτυπημένος, με τα χέρια και με σιδηρογροθιά, όπου παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε αρκετά γρήγορα δεν κατάφερε παρά να ζήσει μερικές μόνο ώρες.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν διαμέρισμα και πέταξαν χρηματοκιβώτιο από τον 6ο όροφο

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com