Δραματική ήταν η προσγείωση ενός αεροπλάνου της Ολυμπιακής ετερείας που ταξίδευε από την Αθήνα στη Μήλο
Σήμερα το μεσημέρι το αεροπλάνο στην προσπάθειά του να προσγειωθεί βγήκε εκτός διαδρόμου εξαιτίας πλαγιομετωπικών ανέμων.
Στο αεροπλάνο υπήρχαν 20 επιβάτες, από τους οποίους κανείς δεν τραυματίστηκε. Επίσης, δεν σημειώθηκαν ζημιές στο αεροπλάνο.
Η εταιρεία ανακοίνωσε:
«Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42 600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Και οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους».
Δείτε επίσης: Iδιοκτήτης Ferrari: «Δεν είναι εύκολο, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή»
- Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: Πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη
- Αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από τον Μακρόν τον Ιούνιο
- Μερομήνια: Προβλέψεις θερμοκρασίας για το καλοκαίρι του 2025
- Η απάντηση της ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ: Μετρημένη στρατηγική ή ισχυρή αντεπίθεση;
- Νέος χρυσός θρίαμβος για τον Κουρουγκλίεβ στη Μπρατισλάβα