Χθες το βράδυ, οι Αρχές έβαλας «λουκέτο» σε τρεις συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη.
Μετά τις εφόδους που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη κλείνοντας τρεις συνδέσμους που δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας, προχώρησε σε ανάλογες κινήσεις και στην Αττική.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει ελέγχους σε 10 συνδέσμους σε Ασπρόπυργο, Μαραθώνα, Ωρωπό και Γλυκά Νερά.
Μάλιστα, τρεις (3)σύνδεσμοι που δεν είχαν άδεια λειτουργίας, σφραγίστηκαν, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Αττική.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΚΘΒΕ με αφορμή την έναρξη της δίκης Λιγνάδη (pics)
- Πλήγμα για τη Γαλλία πριν την αναμέτρηση με την Παραγουάη στο Μουντιάλ 2026
- Μουντιάλ 2026: Ο Τόνι Πόποβιτς υπερασπίστηκε την αλλαγή τερματοφύλακα
- Ανησυχία για τον κοραλλιογενή ύφαλο στην Αυστραλία: Δεν είναι σε κίνδυνο, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση
- Πράσινο Ακρωτήριο: Αξιοσημείωτη πορεία στο Μουντιάλ 2026
- Πρωτοποριακή παρακολούθηση αγγελοκαρχαρία στην Ελλάδα με δορυφορικό πομπό
![]()

