(ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

ΕΛΑΣ για μπλόκο αγροτών: «Να αποφύγουν οι οδηγοί τη μετακίνησή τους στην πλατεία Ομονοίας και στην πλατεία Συντάγματος»

Να αποφύγουν οι οδηγοί το κέντρο της Αθήνας μετά τις 13:00 συνιστά η ΕΛΑΣ λόγω του μπλόκου των αγροτών οι οποίοι θα φτάσουν μέχρι το Σύνταγμα.

Η αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να μην μετακινούνται περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος.

propoli

Υπενθυμίζεται, ότι η κίνηση των αγροτών θα πραγματοποιηθεί μέσω της λεωφόρου Κηφισού, ώστε να εισέλθουν με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στην λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας), με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω των τροχονομικών μέτρων που λαμβάνουμε σήμερα, με έμφαση στο κέντρο της Αθήνας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες και συγκεκριμένα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος, ιδίως μετά τη μία το μεσημέρι έως και την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει η κίνηση των αγροτών θα πραγματοποιηθεί μέσω της Λεωφόρου Κηφισού ώστε να εισέλθουν με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στη Λεωφόρο Αθηνών με προορισμό το Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν κατά περίπτωση διακοπές και εκτροπές κυκλοφορίας, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της κίνησης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες σε περίπτωση ύπαρξης εξαιρετικού λόγου μετακίνησης μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για τη λήψη οδηγιών».

Δείτε επίσης: Πλησιάζουν στην Αθήνα οι αγρότες συνοδεία περιπολικών

Loading