Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου πήρε πίσω τα χρήματα
Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα στο φαρμακείο της στην περιοχή της Ελευσίνας, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο μαγαζί της με σκοπό να ληστέψει. Ο δράστης, αφού εξαπέλυσε απειλές εις βάρος της, στη συνέχεια πήρε όλα τα χρήματα που υπήρχαν και έφυγε.
Μετά από το συμβάν μάλιστα, περπατούσε κανονικά στους δρόμους της περιοχής σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου, επικοινώνησε με την Αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες οι οποίες απέδωσαν καρπούς αφού συνελήφθη. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enikos.gr πήγε η ίδια στο τμήμα, τον αναγνώρισε και πήρε πίσω τα χρήματα που της έκλεψε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας απασχολεί τις Αρχές αφού εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές ενώ δεν αποκλείεται να είναι και τοξικομανής.
Δείτε επίσης: Τέλος ο Ζάεφ από την ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος
- Η επιρροή της τοξικής αρρενωπότητας από τη σκοπιά των γυναικών
- Ζιζέλ Πελικό: Μια ηρωίδα στη λίστα του Time με τις γυναίκες της χρονιάς για το 2025
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Κλειστά τα σχολεία σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου
- Ολυμπιακός: Στεφάνη Κυπελλούχος Ελλάδος για 26η φορά