Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς της 8χρονης που έχασε τη ζωή της από θερμοπληξία

Στη μητέρα απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα

Ελεύθεροι θα είναι υπό όρους οι γονείς της 8χρονης που εντοπίστηκε νεκρή από θερμοπληξία στο νοσοκομείο. Στον πατέρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου ενώ στη μητέρα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Σήμερα έγινε η απολογία των γονέων οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου.

Η δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννα Παναγοπούλου είπε ότι πρόκειται για μια τραγωδία, ενώ η μητέρα δεν κατάλαβε ότι είχε φύγει η 8χρονη διότι μαγείρευε. Την ώρα που βγήκε να τη φωνάξει για φαγητό, συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν πουθενά.

Τόσο οι γονείς όσο και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού, άρχισαν αμέσως να ψάχνουν τα ίχνη της, ενώ πολύ αργότερα έγινε αντιληπτή από κάποιον ο οποίος την είδε να είναι μέσα στο κάθισμα του συνοδηγού του αμαξιού χωρίς να κουνιέται.

Το αυτοκίνητο το οποίο δε λειτουργούσε εδώ και χρόνια, άνηκε στον παππού της ανήλικης, ενώ δεν είχε καν πόμολα στις πόρτες.

Όταν την εντόπισαν, δε μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες με αποτέλεσμα να σπάσουν το τζάμι. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι είναι νεκρή.

Δείτε επίσης: Άλιμος: 20χρονος επιχείρησε να ληστέψει και να βιάσει 75χρονη

Loading