Το ζευγάρι θα πληρώσει πρόστιμο αύριο
Ελεύθεροι είναι πλέον και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός και η φίλη του που συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη λόγω του ότι εισήλθαν σε απαγορευμένη περιοχή της Τουρκίας. Το δικαστήριο έλαβε την απόφαση να τους επιβάλλει πρόστιμο το οποίο φτάνει τις 50.000 λίρες δηλαδή κοντά στα 3.500 ευρώ.
Η απόφαση βγήκε σήμερα το απόγευμα και γι αυτόν τον λόγο το ζευγάρι θα πληρώσει το πρόστιμο αύριο όταν ανοίξει η εφορία. Αφού λοιπόν καταβληθεί το πρόστιμο, τότε θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ενώ οι τουρκικές Αρχές έκαναν έλεγχο και στα κινητά τους έτσι ώστε να δουν αν τράβηξαν φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Δείτε επίσης: Ο ρόλος – έκπληξη του πατέρα του Λεονάρντο ντι Κάπριο: Ποια είναι η αντίδραση του διάσημου ηθοποιού
- Σ. Παπασταύρου: «Ενισχύουμε τις προσπάθειές μας για κοινή ενεργειακή πολιτική μέσω της ευρωπαϊκής task force»
- Εορτασμός 145 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ρουμανίας και Ελλάδας: Δράσεις και εκδηλώσεις από την πρέσβη Κάρμεν Ιλεάνα Μιχαλτσέσκου
- Διάλογοι της Νισύρου 2025 – Γ. Μανιάτης: Παρέμβαση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το καλώδιο GSI
- Η απαγόρευση κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας ενισχύει τη συγκέντρωση των μαθητών
- Η Κίνα αποκλείει τις ευρωπαϊκές εταιρείες από δημόσιες παραγγελίες ιατρικού εξοπλισμού