Σφοδρότατη ήταν η αντίδραση από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη, η οποία άρχισε να φωνάζει «ντροπή» προς την έδρα.
Σε νέα διακοπή, για τις 15 Μαρτίου, οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λόγω ασθένειας με κορονοϊό μίας ενόρκου του ΜΟΕ αλλά και του συνηγόρου του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου.
Η δεύτερη φορά που η διαδικασία ενώπιον του ΜΟΕ δεν προχώρησε προκάλεσε σφοδρότατη αντίδραση από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη, η οποία άρχισε να φωνάζει «ντροπή» προς την έδρα.
Παρούσες και σήμερα στο δικαστήριο, προς συμπαράσταση της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Η κ. Κρεμαστιώτη αντέδρασε έντονα όταν άκουσε την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης. Μάλιστα, οι αντιδράσεις της προκάλεσαν την απάντηση της εισαγγελικής λειτουργού «τι θέλετε δηλαδή; Να τους φέρουμε εδώ με covid;».
Εκνευρισμό είχε προκαλέσει νωρίτερα στη μητέρα του θύματος και ο κατηγορούμενος ελληνικής καταγωγής, επειδή, καθήμενος στο εδώλιο, όπως σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων, βρίσκεται στο ύψος των δικαστών. Η γυναίκα φώναζε: «Δεν μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ, η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».
Πηγή: skai.gr
Δείτε επίσης: «Βόμβα» Λύτρα για υπόθεση στην Πάτρα: «Η μητέρα ήθελε να χωρίσει» (vid)
- Στη Γαλλία οι ηλικιωμένοι προτιμούν την υγιεινή διατροφή – Τι αποκαλύπτει έρευνα για τους νέους
- Δραματική ήττα για τον Προμηθέα στην Ιταλία
- Η ανησυχία του ΝΑΤΟ για τις κινεζικές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οι κίνδυνοι της ενεργειακής εξάρτησης
- Μ. Βορίδης: Στρατηγικές κινήσεις για την ενίσχυση της Δικαιοσύνης εν μέσω προειλημμένων αποφάσεων
- Σπανούλης: Η Παρί ανήκει στις κορυφαίες ομάδες