Έλλη Στάη: «Θα γίνω γιαγιά για τρίτη φορά»

Η Έλλη Στάη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και αναφέρθηκε στην εκπομπή της που είχε θέμα την ομορφιά.

«Δεν ακολουθώ κάποιο σχέδιο για να παραμείνω όμορφη. Κάθε χρόνο αποδέχεσαι κάποιες φθορές. Τις βλέπεις και τις αποδέχεσαι. Αν με ρωτήσεις αν με πειράζει πιο πολύ να χάσω ένα κομμάτι από το μυαλό μου ή να χάσω ρυτίδες, θα σου πω φέρε ζάρες, ρυτίδες και άσε το μυαλό μου ανέπαφο» ανέφερε η Έλλη Στάη.

propoli

«Η ομορφιά και η νεότητα δεν σημαίνουν πως θα σου ανοίξουν ντε και καλά τις πόρτες. Και η ομορφιά δεν εννοείς μόνο την όψη, αλλά όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη γυναίκα. Και αν δε κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει».

Η Έλλη Στάη γνωστοποίησε και την ηλικία της μετά από ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Είμαι 70. Και το λέω αφού είναι γραμμένο παντού». Η ίδια μάλιστα διατηρεί τη σιλουέτα της μέσα από αερόβια άσκηση και τζόκινγκ στην ύπαιθρο ιδανικά. Όσο για τη διατροφή της; Η ίδια τόνισε πως δεν τρέφεται με μαρούλια. «Δεν μου αρέσουν τα μαρούλια. Απλά είμαι ολιγόφαγη. Το στομάχι μου δέχεται μια συγκεκριμένη ποσότητα τροφής».

Όπως είπε, θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά. «Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Τρελαίνομαι από χαρά όταν με φωνάζουν γιαγιά! Έχω ζωντανή σχέση με τη ζωή. Αισθάνομαι 25 χρόνων».

Loading