Από χθες μπορούν οι γονείς να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό των παιδιών τους ηλικίας 5-11 ετών
Με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα ο αριθμός των ραντεβού που προγραμματίστηκαν είναι ήδη μεγάλος.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά οι εμβολιασμοί πρόκειται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου.
«Υπάρχει μεγάλη κίνηση. Τα ραντεβού είναι ήδη πάνω από 20.000.» ανέφερε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι για να εμβολιαστεί ένα παιδί θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα 5 έτη.
Ο υπουργός μίλησε και για την αναμνηστική δόση αναφέροντας τον αριθμό των 2.112.000 πολιτών που έχουν λάβει αναμνηστική δόση και τον αριθμό των 1.700.000 που την έχουν προγραμματίσει.
Για τις VIP ΜΕΘ που ανέφερε ο κ. Γιαννάκος δήλωσε ότι «όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να είμαστε προσεκτικοί».
Δείτε επίσης: Ιταλία: Εμβολιάζονται από 16 Δεκεμβρίου παιδιά 5 έως 11 ετών
- Ιράν και Υεμένη: Η μεταφορά πολεμικών αεροσκαφών από τον αμερικανικό στρατό στον Ινδικό Ωκεανό
- Ισημερινός: Αίτημα στρατιωτικής υποστήριξης από τις ΗΠΑ για την καταπολέμηση των συμμοριών
- ΗΠΑ: Δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή για την προστασία του εμπορίου
- Δανία: Συνάντηση Ράσμουσεν με τον Ρούμπιο στο περιθώριο της συνάντησης του ΝΑΤΟ
- Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν διατάσσει την επιστράτευση 160.000 νέων για στρατιωτική θητεία