Σε κατάσταση συναγερμού το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Γι αυτόν τον λόγο, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης θα προβεί σε ενημέρωση στις 17:00 για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.
Κλειστά τα σχολεία στην Αττική λόω της κακοκαιρίας
Mε εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας
Γ. Πατούλης: « Πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των μαθητών»
Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.
Δείτε επίσης: Ζαούτης: «Ο ΕΟΔΥ να είναι στα ευρωπαϊκά πρότυπα»
- Ολυμπιακός: Κατάκτηση όγδοου συνεχόμενου τίτλου στο κύπελλο υδατοσφαίρισης
- Φονική επίθεση στη Γαλλία: Νεκρός και δύο τραυματίες από μαχαίρι στη Μυλούζ
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: Θριαμβευτική νίκη του Θρύλου στον τελικό του Κυπέλλου
- Η Λεβερκούζεν συνεχίζει με άνετη νίκη
- Από την προστασία στην πρόκληση: οι αναταραχές στις σχέσεις Ευρώπης – ΗΠΑ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr