Ο πρώην Χρυσαυγίτης προκάλεσε επεισόδιο όταν φύλακες του ιδρύματος όπου κρατείται, προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο στο κελί του
Εντάσεις προκάλεσε κατά τη διάρκεια ελέγχου του κελιού του στις φυλακές Δομοκού, ο πρώην Χρυσαυγίτης και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός.
Ειδικότερα, το επεισόδιο συνέβη κατά τον έλεγχο του κελιού του από σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με τον Alpha, ο πρώην Χρυσαυγίτης μπήκε μπροστά στην μεταλλική πόρτα του κελιού του και δεν επέτρεπε για μεγάλο χρονικό διάστημα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μπουν και να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο.
Αναγκάστηκαν να διαπραγματευτούν
Χρειάστηκε πολλή ώρα και μεγάλης διάρκειας διαπραγματεύσεις, για να καταφέρουν οι υπάλληλοι της φυλακής να πείσουν τον πρώην Χρυσαυγίτη να κάνει στην άκρη, ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο έλεγχος.
Αποτέλεσμα της στάσης του, ήταν να περάσει από τον πειθαρχικό έλεγχο της φυλακής.
Η υπηρεσία του καταστήματος κράτησης Δομοκού, αποφάσισε να του επιβάλει την ποινή της στέρησης της εργασίας εντός των τειχών για ένα χρόνο.
Έτσι, ο Λαγός θα στερηθεί την ευεργετική διάταξη της εργασίας και άρα θα παραταθεί η ποινή που θα εκτίσει, καθώς, κάθε ημέρα εργασίας στις φυλακές προσμετράται ως δύο για την ολοκλήρωση της ποινής του φυλακισμένου.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Λαγός εργαζόταν στη βιβλιοθήκη των φυλακών Δομοκού μέχρι τώρα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένα ναρκωτικά σε αυτοκίνητο – Δείτε βίντεο από τη στιγμή της ανακάλυψης
- Η Lyft εξαγοράζει την εφαρμογή ταξί Free Now
- Βασίλης Σπανούλης: Ήταν το πεπρωμένο μου να ενταχθώ στον Ολυμπιακό
- Με ειδικές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air το Άγιο Φως σε όλη την Ελλάδα
- Ιράν: Κοντά στην απόκτηση πυρηνικών όπλων, προειδοποιεί ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας
- Μεσολόγγι: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του ψαρά με προθανάτια χτυπήματα