Επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Ρόδου – Προσήχθησαν δύο άτομα

Δύο άτομα με καταγωγή από το Κογκό, συνελήφθησαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια.

Ένταση σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου λίγο πριν από την αναχώρηση της πτήσης για το Μπέργκαμο της Ιταλίας με δύο άτομα. Ειδικότερα, ο πρώτος εντοπίστηκε από αστυνομικό, στην πύλη αναχωρήσεων της εταιρείας Ryanair, με προορισμό το Μπέργκαμο Ιταλίας.

Αφού ο αστυνομικός δήλωσε την ιδιότητά του, ζήτησε να τού επιδείξει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα καθώς και την κάρτα επιβίβασής του.

Εκείνος τού υπέδειξε στο κινητό του μια ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης και δελτίο ταυτότητας αρχών Βελγίου, με στοιχεία ταυτότητας ενός 20χρονου, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι γνήσιο πλην όμως απεικονίζει διαφορετικό πρόσωπο από το δικό του.

Αμέσως επιχείρησε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr, να τον οδηγήσει στον Αστυνομικό Τμήμα του αερολιμένα κι εκείνη τη στιγμή από την ουρά των επιβατών ο δεύτερος κατηγορούμενος άρχισε να φωνάζει, διότι η υπάλληλος της εταιρείας τού έκανε έλεγχο. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή επιβίβαση και να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του αερολιμένα και η έγκαιρη αναχώρηση της πτήσης.

Παράλληλα εμπόδισε τον αστυνομικό με τη χρήση των χεριών να πραγματοποιήσει την προσαγωγή του. Αφού δηλώθηκε και σε αυτόν η ιδιότητα από τον αστυνομικό, όταν προσπάθησε να τον προσάγει στο τμήμα συνέχισε να αντιστέκεται σθεναρά, φωνάζοντας και δημιουργώντας εντυπώσεις ότι ο έλεγχος γίνεται επειδή είναι έγχρωμοι.

Η προσαγωγή τους κατέστη δυνατή με την βοήθεια και άλλων αστυνομικών που προσέτρεξαν να βοηθήσουν. Ο ένας κατηγορούμενος αρνήθηκε να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία και ο δεύτερος δεν έδωσε τα πλήρη στοιχεία του.

Δείτε επίσης: Παλαιό Φάληρο: Στη ΓΑΔΑ ο 45χρονος βιαστής – Συνελήφθη το βράδυ από τις αλβανικές αρχές

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com