(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Επίθεση σε Τσίπρα από τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη – «Πριν από ένα συνέδριο δεν πετάμε φέιγ βολάν»

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει έντονες μετά την αιφνίδια επέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως “βόμβα”, σύμφωνα με δηλώσεις του Ιωάννη Κασσελάκη, θείου του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Η αντίδρασή του κατά του Αλέξη Τσίπρα ήταν αιχμηρή, αναλύοντας την επέμβασή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος.

propoli

«Με πάρα πολύ σεβασμό σε έναν πρώην πρωθυπουργό, πριν από ένα συνέδριο δεν πετάμε φέιγ βολάν. Αν θέλουμε να πούμε κάτι βγαίνουμε και το λέμε. Να σας το πω διαφορετικά, δύο ώρες πριν τον γάμο δεν καθόμαστε να σχολιάζουμε τη νύφη και τον γαμπρό» είπε μιλώντας στο Mega για να συμπληρώσει. «Αν ο κ.Τσίπρας δύο ώρες πριν το συνέδριο θεωρεί ότι πρέπει να βάλει την υπογραφή του, έχει και τη γνώση και την εμπειρία, άρα κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς».

Στη συνέχεια ανέφερε… «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν προϊόν της εποχής, δεν είχε τη δομή κόμματος. Υπήρχαν και υπάρχουν ομαδούλες. Δική μου άποψη είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σαν πρόεδρος έχει φέρει μία άλλη άποψη για τη δημιουργία και τη λειτουργεία του κόμματος, με νέες ιδέες, που ενδεχομένως πολύς κόσμος εκεί μέσα δεν μπορεί να τις χωνέψει. Υπάρχει μία διαφορετική άποψη των στελεχών, γιατί έχουμε παλιά και νέα στελέχη. Έχει υποστεί πάρα πολλούς ακρωτηριασμούς, δεν ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει να ζήσει κι άλλον έναν».

Όπως τόνισε ο Ιωάννης Κασσελάκης, πίσω από την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα δεν βλέπει την επάνοδό του.

«Αισθάνομαι ότι και αυτός δεν έχει τα ερείσματα που είχε στο παρελθόν στη βάση του κόμματος. Δεν μπορεί να μιλάει ο Τσίπρας για ναρκισσισμό, θυμάστε με ποιον τρόπο εξελέγη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως «κλειδώνει» η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του κόμματος, ο Ιωάννης Κασσελάκης ανέφερε πως έχει δυνατότητες και είναι στέλεχος με αναγνωρισιμότητα, ωστόσο τόνισε πως «οι αγώνες παίζονται μέχρι το ενενήντα».

Δείτε επίσης: Βασιλειάδης: Θα πρέπει ο χώρος μας να μάθει να ζει χωρίς «πατερούλη»

Loading