Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου η θερμοκρασία θα πέσει ραγδαία σε όλη τη χώρα λόγω ψυχρών αέριων μαζών που έρχονται από τη Κεντρική Ευρώπη – Στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα πέσει σημαντικά από αύριο, Τετάρτη.
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.
Σήμερα οι θερμοκρασίες στη χώρα μας θα παραμείνουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα κεντρικά και νότια, ενώ πτώση θα παρουσιάσουν στα βόρεια, όπου θα κυμανθούν κοντά στις φυσιολογικές για την εποχή τιμές.
Οι ψυχρές αέριες μάζες που βρίσκονται στην Κεντρική Ευρώπη, αύριο Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα κινηθούν νοτιότερα και θα επηρεάσουν τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Ελλάδας, ενώ την Πέμπτη το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας θα βρίσκεται υπό την επίδραση των ψυχρών αέριων μαζών, με αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, που θα κυμαίνεται έως και 9 βαθμούς κάτω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Όμως, από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και μόνο στα ανατολικά θα παραμείνει σε ελαφρώς χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει νέα άνοδο.
- Έκκληση του γγ του ΟΗΕ για μια δίκαιη ειρήνη που θα διασφαλίσει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας
- Η Λαμία παγώνει τον Παναθηναϊκό: 1-0 με τον Τσιμπόλα στο 6’ (vid)
- Αλί Χαμενεΐ: Δέσμευση για συνεχιζόμενη αντίσταση κατά του Ισραήλ και τιμές στον Χασάν Νασράλα
- Ζωντανά από το inSports και το Megaplay: Ολυμπιακός – Ντράμεν
- Ρωσία: Εξαπολύει τη μεγαλύτερη επίθεση με drones την παραμονή της τρίτης επετείου της εισβολής στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr