ΕΣΗΕΑ: Στεκόμαστε αρωγοί στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού

«Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση» αναφέρεται μέσα στην ανακοίνωση

Σφοδρές αντιδράσεις πολιτικές και κοινωνικές προκαλεί η έξωση από το σπίτι της στα Ιλίσια για χρέος 15.000 ευρών της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

Για το θέμα εξέδεωσε ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ μέσω της οποίας εκφράζει τη συμπαράσταση στη συνάδελφο.

Η ανακοίνωση

«Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράστασή μας στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού, που έχασε το μοναδικό της σπίτι για οφειλή ύψους 15.000 ευρώ.

Η συνάδελφος είναι μία από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους, που έχουν περιέλθει σε τρομερά δεινή θέση την τελευταία δεκαετία, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που χτύπησε ανελέητα όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της ανεργίας και της ανέχειας, που ξεκίνησαν με το κλείσιμο εφημερίδων ήδη πριν το 2009, τώρα κορυφώνονται, με τους πλειστηριασμούς των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων για χρέη, επειδή οι οφειλέτες έχουν πραγματική αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση».

Δείτε επίσης: Έκαναν έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού – Χρωστούσε 15.000 ευρώ

Loading