Εύβοια: Εξαφανίστηκε 37χρονος στη Χαλκίδα

Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες αγνοείται ο Πέτρος Χιώτης από τη Χαλκίδα, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενημερώνεται σήμερα, εκδίδοντας Missing Alert.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 12/02/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα από τη Χαλκίδα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

propoli

Ο Χιώτης Πέτρος Γιώργος έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και έφυγε με ασημί ποδήλατο.  

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δείτε επίσης: Σ. Φάμελλος για το κλείσιμο τριών σχολείων Ειδικής Αγωγής: “Δεν μπορεί ογδόντα παιδιά να πετιούνται στον δρόμο”

Loading