Εξαφάνιση 27χρονου Θάνου: «Ζούμε ένα δράμα, βοηθήστε μας» λέει η μητέρα του

Ο 27χρονος εξαφανίστηκε στις 21 Οκτωβρίου. Είχε βγει βόλτα με τον πατέρα του, όταν ξαφνικά του είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και πέντε μέρες.

propoli

Η μητέρα του μιλώντας στο Star, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στις Αρχές.

«Κάνω έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι να μας το πει. Ζούμε ένα δράμα πέντε μέρες τώρα. Δεν αντέχουμε άλλο, βοηθήστε μας σας παρακαλώ» είπε η ίδια.

Η μητέρα του 27χρονου Θάνου βρισκόταν σε ταξίδι και όταν επέστρεψε έμαθε ότι το παιδί της εξαφανίστηκε.

Ο 27χρονος στις 21 Οκτωβρίου είχε βγει μια βόλτα με τον πατέρα του στην περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα, όταν ξαφνικά του πέρασε το τσαντάκι του στον λαιμό, του είπε «μπαμπά σ’ αγαπώ» και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Κάπου κρύβεται. Ήταν φοβισμένος, αλλά δεν ξέρω τι είχε συμβεί στη Θεσσαλονίκη. Αν όμως ένιωθε φοβισμένος θα ερχόταν στη μητέρα του. Ετοιμαζόταν να μετακομίσει μόνιμα στην Κόρινθο, όπου μένω εγώ, όμως βρισκόμουν σε ταξίδι και γι’ αυτό πήγε στον πατέρα του για λίγες μέρες» πρόσθεσε η μητέρα του Θάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», τα ίχνη του 27χρονου χάθηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (21/10).

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος (Θάνος) έχει ύψος 1,72 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα με άσπρες γραμμές, μαύρη φόρμα adidas, μπουφάν σε χρώματα παραλλαγής και γκρι παπούτσια μάρκας Nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δείτε επίσης: Πατέρας 24χρονης που πέθανε από ηλεκτροπληξία: «Η κόρη μου ήταν υγιέστατη και μου την φέρνουν πεθαμένη»

Loading