Εξαφάνιση 54χρονου στο κέντρο της Αθήνας

Το “Χαμόγελο του παιδιού” ενεργοποίησε το Missing Alert για τον εντοπισμό του 54χρονου Φρανκ Τόσακ που εξαφανίστηκε από το κέντρο της Αθήνας

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 54χρονου Φρανκ Τόσακ εξέδωσε το “Χαμόγελου του Παιδιού“, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 28 Ιουλίου 2023 από το κέντρο της Αθήνας.

propoli

«Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 29/07/2023, για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Φρανκ (ον.) Τοσάκ (επ.), κατόπιν αιτήματος των οικείων του προσώπων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Φρανκ (ον.) Τοσάκ (επ.) έχει ύψος 1,80 μ., είναι 80 κιλά , έχει γκρι μαλλιά και μπλε μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δείτε επίσηςΡωσία: Ο Πούτιν δεν θα πάει στη σύνοδο της BRICS στη Νότια Αφρική υπό την απειλή της σύλληψης

Loading