Εξάρχεια: Τρεις απόπειρες βιασμού μέσα σε δύο μέρες – Τρόμος για τον «δράκο των Εξαρχείων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ με τις απανωτές απόπειρες βιασμού τις τελευταίες μέρες στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με το newsit.gr ένας άγνωστος άνδρας μέσα σε δύο μέρες έχει πραγματοποιήσει τρεις επιθέσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και ένα 13χρονο κορίτσι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη πριν το επόμενο «χτύπημά» του.

propoli

Οι τρεις επιθέσεις

Η πρώτη περίπτωση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στις 14:30 της 18ης Νοεμβρίου. Θύμα του σεξουαλικού αρπακτικού ένα 13χρονο παιδί.

Το κοριτσάκι είπε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, ο μυστηριώδης άντρας την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το παιδί φωνάζοντας απέτρεψε το δράστη και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Στις 07:15 της 20ης Νοεμβρίου μια 29χρονη, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ανοσιούργημα του ο βιαστής, στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, δηλαδή 10 λεπτά αργότερα από την επίθεση στην Εμμανουήλ Μπενάκη, έστησε καρτέρι στην Ζωοδόχου Πηγής σε μία 27χρονη, χίμηξε πάνω της και της έκλεισε το στόμα σε μια προσπάθεια να την βιάσει.

Όμως το θύμα προέβαλε σθεναρή αντίσταση και απελευθερώθηκε από τα νύχια του, με αποτέλεσμα ο δράκος των Εξαρχείων να φύγει τρέχοντας.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων έδειξαν σε όλες τις παθούσες φωτογραφίες δραστών – σεσημασμένο για παρόμοια αδικήματα – σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράκου το Εξαρχείων και να του περάσουν χειροπέδες.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις για τον οδηγό του ΟΑΣΘ που ξυλοκοπήθηκε από νεαρούς επειδή τους έκανε παρατήρηση: «Έχει σημάδια παντού»

Loading