ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φαράγγι Σαμαριάς: Κλειστό το Σάββατο (27/05) λόγω επικείμενης κακοκαιρίας

Κλειστό θα παραμείνει αύριο Σάββατο (27.5.2023) το Φαράγγι Σαμαριάς, λόγω των προβλέψεων για επιδείνωση του καιρού από σήμερα το απόγευμα αλλά και αύριο, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η επιδείνωση του καιρού μπορεί να φέρει και βροχές αύριο στο Φαράγγι Σαμαριάς, γι’ αυτό και ο Εθνικός Δρυμός θα παραμείνει κλειστός και από τις δύο εισόδους.

Σημειώνεται ότι θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την επισκεψιμότητα τις επόμενες ημέρες, όπως σημειώνει ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στην ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση για το Φαράγγι της Σαμαριάς:
«Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, σας ενημερώνει ότι λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προγνώσεις για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και για εκδήλωση βροχοπτώσεων στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς, για αύριο Σάββατο 27 Μαΐου 2023, ο Εθνικός Δρυμός θα παραμένει κλειστός και από τις δύο εισόδους.

Για τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ρύθμιση της επισκεψιμότητας, κατόπιν λήψης επικαιροποιημένων μετεωρολογικών προβλέψεων».

Δείτε επίσης: Εθνική ομάδα: Εκτός κλήσεων ο Φορτούνης – Αυτοί οι παίκτες περιλαμβάνονται στην προεπιλογή του Πογέτ

Loading