Βέβαιος ότι πρόκειται για δολοφονίες και στις άλλες δύο περιπτώσεις ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων
Ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Live News» στο MEGA και ξεκαθάρισε πως αυτό που πιστεύει για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών στην Πάτρα είναι ότι έχουν δολοφονηθεί.
Αρχικά ο κ. Λέων αναφέρθηκε στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς των γονιών και τόνισε πως στην περίπτωση που έχει αποτεφρωθεί προαπαιτείται να έχει εκδοθεί ένα πιστοποιητικό από ιατροδικαστή, το οποίο πιστοποιητικό απαιτεί τουλάχιστον μία νεκροψία.
Για την Ίριδα και τη Μαλένα μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος λέγοντας πως «δεν υπάρχει αμφιβολία από τη στιγμή που έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια».
Ο ιατροδικαστής είπε πως θα φανεί και ο τρόπος που πέθαναν τα δύο παιδιά, σημειώνοντας πως η μητέρα δεν περιέγραφε με τον ίδιο τρόπο τους τρεις θανάτους.
Δείτε επίσης: Εκνευρισμένη η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πέταξε τα λουλούδια που τοποθετήθηκαν στη μνήμη των κοριτσιών (vid)
- Σπανάκης: Ο νέος κώδικας αυτοδιοίκησης αναμορφώνει το μέλλον των δήμων και των περιφερειών
- Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ οικοδομεί αντισώματα απέναντι στην παραπλάνηση του λαού
- Στη μάχη Παυλίδης και Γκιόκερες για την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος
- Νέο επενδυτικό πρόγραμμα 2,5 δισ. ευρώ με στόχο την ανάπτυξη έως το 2028
- Παναθηναϊκός: Δημήτρης Βρανόπουλος νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αποκλεισμένος από το ΔΣ ο Γιάννης Αλαφούζος