Βέβαιος ότι πρόκειται για δολοφονίες και στις άλλες δύο περιπτώσεις ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων
Ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Live News» στο MEGA και ξεκαθάρισε πως αυτό που πιστεύει για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών στην Πάτρα είναι ότι έχουν δολοφονηθεί.
Αρχικά ο κ. Λέων αναφέρθηκε στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς των γονιών και τόνισε πως στην περίπτωση που έχει αποτεφρωθεί προαπαιτείται να έχει εκδοθεί ένα πιστοποιητικό από ιατροδικαστή, το οποίο πιστοποιητικό απαιτεί τουλάχιστον μία νεκροψία.
Για την Ίριδα και τη Μαλένα μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος λέγοντας πως «δεν υπάρχει αμφιβολία από τη στιγμή που έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια».
Ο ιατροδικαστής είπε πως θα φανεί και ο τρόπος που πέθαναν τα δύο παιδιά, σημειώνοντας πως η μητέρα δεν περιέγραφε με τον ίδιο τρόπο τους τρεις θανάτους.
Δείτε επίσης: Εκνευρισμένη η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πέταξε τα λουλούδια που τοποθετήθηκαν στη μνήμη των κοριτσιών (vid)
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια
- Ανατροπή με το Final Four 2026 της Ευρωλίγκας: Ποιες πόλεις διεκδικούν τη διοργάνωση
- Δραστική παρέμβαση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς στο Ποικίλο Όρος
- Άρης: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ράτσιτς με συμβόλαιο τεσσάρων ετών
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ευχαριστεί τον Τραμπ για την αποστολή όπλων στο Κίεβο