«Για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού»: Η αδιανόητη δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρωταγωνίστρια των σπότ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και στέλεχος του κόμματος Άννα Ελεφαντή επιτέθηκε με αήθη τρόπο στην Μαρία Σάκκαρη – Οργισμένη η αντίδραση από τον γιο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο σεξιστικό tweet της.

Συγκεκριμένα, η κ. Ελεφαντή ανέβασε χθες το παρακάτω tweet – το οποίο και έσβησε ύστερα – επιτηθέμενη στη Μαρία Σάκκαρη με έναν πρωτοφανή τρόπο.

propoli

Ο γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την ελληνίδα τενίστρια, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως «είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απάντησε και προσωπικά στην κ. Ελεφάντη, αλλά και στους «υπόλοιπους σχολιαστές», εξηγόντας πως έχει αποδεχτεί πλέον το να συμπεριλαμβάνεται «στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία» ωστόσο ζητά να σεβαστούν τη Μαρία Σάκκαρη «η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή» καταλήγει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Άμεση αντίδραση και από τη Νέα Δημοκρατία

Αντίδραση ήρθε και από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία με ανακοίνωσή της κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης άνευ ορίων» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο.

Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν» ανέφερε η ανακοίνωση.

Χαμός στο Twitter

Χαμός δεν έγινε μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και στο Twitter, όπου εκατοντάδες ήταν οι χρήστες που σχολίασαν το θέμα, με τους περισσότερους από αυτούς να κάνουν λόγο για ακραίο σεξισμό απέναντι σε μια αθλήτρια η οποία εκπρωσοπεί την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε επίσης: Η αύξηση του κατώτατου μισθού σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της οικονομίας

Loading