Για ποιο λόγο παραιτήθηκε από την υπόθεση της Πάτρας ο Απόστολος Λύτρας (vid)

Ο γνωστός νομικός εξήγησε τι ήταν αυτό που τον εμπόδισε να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έπαψε να ασχολείται με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Βάσει νόμου απαγορεύεται στον δικηγόρο όταν εκπροσωπεί δύο ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι να αναλάβει τον ένα εκ των δύο. Γνώριζα διάφορα πράγματα ξεχωριστά και από τους δύο και δεν θα ήταν δεοντολογικό», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Αναφερόμενος στη φήμη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί υπεύθυνη και για τους άλλους δύο θανάτους τη μητέρα των κοριτσιών, το διέψευσε λέγοντας πως «όσες φορές του συνάντηση ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτικός απέναντι της».

Τι είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για την απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να βγάλει τη μάσκα είπε:

«Το μήνυμα που περνάει η Ιωάννα σε όλους μας είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω και ότι και να συμβεί η ζωή συνεχίζεται και θέλει αγώνα και προσπάθεια» είπε και σημείωσε «πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία συζήτηση για τα πρότυπα που έχουμε».

Το μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου

Τέλος, ο κ. Λύτρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων, Γρηγόρη Ντινόπουλο, για τον θάνατο του γιου του, Βασίλη.

Δείτε επίσης: Λύτρας: Δασκαλάκης – Πισπιρίγκου θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο, γι’ αυτό παραιτήθηκα (vid)

Loading