Γιαννόπουλος για εξαφάνιση 6χρονου: «Ερευνάται πιθανή εμπλοκή του πατέρα»

Δεν αποκλείεται ο πατέρας του παιδιού να έχει οργανώσει την αρπαγή του όπως ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στην politic.gr ένα 6χρονο αγοράκι από την Κηφισιά αγνοείται εδώ και λίγες ώρες με τις Αρχές να έχουν επιστρατευθεί έτσι ώστε να τον βρουν.

Ο δικηγόρος της μητέρας είπε πως ένας άνδρας με κουκούλα άρπαξε το παιδί την ώρα που ήταν μαζί με τη γιαγιά του στις 20:40 περίπου το βράδυ.

Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε ότι «οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του παιδιού να βρίσκεται ο πατέρας του που είναι Νορβηγός και σε διάσταση με την μητέρα του παιδιού».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο ο κουκουλοφόρος μπορεί να μη γνωρίζει το παιδί κάτι το οποίο έπαιξε ρόλο στο να τρομοκρατηθεί ο 6χρονος ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο να βγει εκτός Ελλάδος το παιδί αφού ο πατέρας του μένει στη Νορβηγία.

Σε δικαστική διαμάχη οι γονείς του παιδιού

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, η μητέρα με τον πατέρα έχουν μια διαμάχη για το αν το παιδί πρέπει να μείνει στην Ελλάδα ή όχι αφού ο πατέρας κατάγεται από τη Νορβηγία και είναι μόνιμος κάτοικος της συγκεκριμένης χώρας και είχε βρεθεί στην Ελλάδα για τα δικαστικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

Σχολιάζοντας το πού πρέπει να επικεντρωθούν οι Αρχές στις έρευνές τους είπε ότι «προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αυτό, αλλά δεν πρέπει να αποκλείονται πιθανότητες για να μην μειώνουμε το φάσμα των ερευνών».

Το Αmber Alert με αφορμή την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από την Κηφισιά σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

email:[email protected]».

Δείτε επίσης: Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Συνεχίζεται η κατάθεση της δεύτερης μηνύτριας