(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Γιώργος Κιμούλης: Παραπέμπονται σε δίκη η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και δύο γιατροί μετά τις καταγγελίες εις βάρος του

Σε δίκη αναμένεται να παραπεμφθούν η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και δύο γιατροί για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά με τους ίδιους να απαντούν κι αυτοί με αγωγές.

propoli

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, είπε ότι οι δύο γιατροί που έχουν υπογράψει βεβαιώσεις για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η Ζέτα Δούκα λόγω της πίεσης που δεχόταν από τον ίδιο, αναμένεται να δικαστούν.

Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη σε ποινικό δικαστήριο και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση διά του Τύπου και συκοφαντική δυσφήμηση προς τον Γιώργο Κιμούλη.

«Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει η Ζέτα Δούκα στο δικαστήριο»

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κ. Χρυσικού. Αυτές είναι οι ημερομηνίες των δικασίμων, που θα κάτσουν οι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα που τέλεσαν. Οι γιατροί, επειδή έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει η κ. Ζέτα Δούκα και οι ομόδικοί της στο δικαστήριο», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.  

«Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Προσφύγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο. Και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει προς εκδίκαση στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα Γιώργος Γεραρής μίλησε στην ίδια εκπομπή και είπε:

«Ούτε η Ζέτα Δούκα, ούτε οι γιατροί, έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο. Αυτές είναι πληροφορίες, προφανώς, που έχει ο κ. Καπερνάρος, εμείς δεν έχουμε λάβει επισήμως καμία κλήση, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν λάβουν το κλητήριο θέσπισμα η κ. Δούκα και οι γιατροί, και αναλόγως του περιεχομένου του, θα ασκήσουν και προσφυγή».

«Ακόμα και αν παραπεμφθούν στο δικαστήριο, στο ακροατήριο δηλαδή, ένας δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά ότι 9 στις 10 υποθέσεις παραπέμπονται στο ακροατήριο. Γιατί επιχαίρει ο κ. Κιμούλης; Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κ. Κιμούλης, θα γίνει αποδεκτή, και εκεί μετά θα συζητήσουμε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε επίσης: Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι βιαστής αλλά παλιοχαρακτήρας»

Loading