Γλυκά Νερά: Αύριο η απόφαση για προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας

«Στην Αθήνα αυτό το παιδί θα είναι το παιδί του φονιά στο σχολείο. Στην Αλόννησο θα είναι η κορούλα της Καρολάιν», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Αύριο, Δευτέρα, θα ανακοινωθεί η δικαστική απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της κόρης της δολοφονημένης Καρολάιν.

Η οικογένεια της Καρολάιν με αίτημά της έχει ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αντίθετα, η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά την από κοινού επιμέλεια του παιδιού, δηλαδή η μικρή Λυδία να μένει μαζί τους από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και τους υπόλοιπους θερινούς μήνες να μετακινείται στην Αλόννησο.

«Το θέμα μας είναι το συμφέρον του παιδιού. Η Αλόννησος είναι ένα πανέμορφο νησί και είναι ένα περιβάλλον που θα αγκαλιάσει το παιδί. Τόσο τη μητέρα της Καρολάιν, όσο και την ίδια την 20χρονη, το νησί τη λάτρευε», τόνισε ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης, αναφορικά με το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας

«Έχω πληροφορηθεί ότι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι οι γονείς του συζυγοκτόνου. Αλλά μοναδικός γνώμονας είναι το συμφέρον του παιδιού. Στην Αθήνα αυτό το παιδί θα είναι το παιδί του φονιά στο σχολείο. Στην Αλόννησο θα είναι η κορούλα της Καρολάιν. Έχει μεγάλη διαφορά αυτό», τόνισε ο κ. Χαρμάνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εισαγγελία μέσα σε 90 ημέρες θα κληθεί να αποφασίσει πού θα δοθεί οριστικά η επιμέλεια του παιδιού και με ποιους θα μεγαλώσει.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα να πληρώσει το φέρετρο και τη μεταφορά με πλοίο