Γλυκά Νερά: Η μικρή κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν θα πάρει και επίσημα σήμερα το επίθετο της

Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αείμνηστης Καρολάιν Κράουτς, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, άλλαξε επίσημα το επίθετό της.

Η Λυδία, τώρα τριών ετών, η οποία ήταν μόλις μωρό όταν η μητέρα της Καρολάιν έχασε τη ζωή της, πήρε το επίθετο της μητέρας της.

propoli

Σύμφωνα με αναφορές του TheNewspaper.gr, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής ενέκρινε την αλλαγή επωνύμου, και έτσι πλέον η μικρή που ζει με τους συγγενείς της στις Φιλιππίνες, ονομάζεται Λυδία Κράουτς.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την υποστήριξη του δικηγόρου της οικογένειας, Θανάση Χαρμάνη, που εδρεύει στον Βόλο.

Η Καρολάιν Κράουτς, με καταγωγή από τη Βρετανία και τις Φιλιππίνες, δολοφονήθηκε το πρωί της 11ης Μαΐου 2021 στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά της Αττικής.

Μετά από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παραδέχτηκε στις αρχές ότι την σκότωσε. Στις 22 Ιουνίου, τον κρίθηκε προφυλακιστέος για την δολοφονία της συζύγου του και του σκύλου τους.

Η υπόθεση προκάλεσε εκτεταμένο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, λόγω των εξελίξεων που παρακολούθησαν την έρευνα και την προέλευση της οικογένειας.

Loading