Τι ανέφερε ένας συγκρατούμενός του
«Καταρακωμένος» είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την απόφαση της οικογένειας της Καρολάιν να αλλάξει το επώνυμο της κόρης τους Λυδίας όπως μετέφερε συγκρατούμενός του σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Ο συγκρατούμενός του ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος έχει μάθει για την απόφαση της οικογένειας μέσω των μέσων ενημέρωσης και δεν του άρεσε καθόλου. Σύμφωνα πάντα με τον συγκρατούμενό του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν περίμενε να υπάρξει τέτοια εξέλιξη, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.
«Είναι στενοχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομα του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος», ανέφερε.
Δείτε επίσης: Βορίδης από τα Χανιά: «Τα μέτρα για τους άνω των 60 ετών είναι για δική τους προστασία»
- Σοκ στη Μιανμάρ: 2.886 νεκροί από τον σεισμό – Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός 5 μέρες μετά
- Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας: Σημαντικά προβλήματα σε Κηφισό και Αττική Οδό
- Snappi: Η ελληνική neobank που αλλάζει τα δεδομένα, από την Πειραιώς και τη Natech
- ΗΠΑ: Το βίντεο της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου, μπροστά στον άνδρα της
- Επτά παραστάσεις στην 9η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Σχημάτων «Θυμέλη»