Φωτό αρχείου

Γουμένισσα Κιλκίς: Επίθεση από αδέλφια σε γιατρό και νοσηλεύτρια

Ανάστατη παραμένει από την περασμένη εβδομάδα η τοπική κοινωνία στη Γουμένισσα Κιλκίς, μετά την επίθεση σε γιατρό και νοσηλεύτρια των εξωτερικών ιατρείων του παθολογικού τμήματος του τοπικού νοσοκομείου από δύο αδέλφια.

Όπως μας ενημερώνει το eidisis.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την προηγούμενη εβδομάδα ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας που συνέλαβε τα δύο αδέλφια.

Η επίθεση, πως όπως σημειώνεται δεν είναι η μόνη στα νοσοκομεία του Κιλκίς, θορύβησε τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την διοίκηση του ιδρύματος, με τον υποδιοικητή Ηλία Ζάχαρη να ζητά με υπόμνημα προς το Υπουργείο Υγείας την άμεση πρόσληψη φυλάκων μέσω του ΟΑΕΔ.

Η ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος:

«Αναγκαιότερη όσο ποτέ η ασφάλεια των εργαζομένων, Νοσηλευομένων, προσερχόμενων προς εξέταση ασθενών και επισκεπτών στο χώρο του Γ.Ν- Κ.Υ. Γουμένισσας.

Με αφορμή την τελευταία χειροδικία και φραστική επίθεση που δέχθηκε το προσωπικό του Νοσοκομείου μας την περασμένη εβδομάδα εφιστούμε την προσοχή προς όλους εμπλεκόμενους φορείς.

Προς διασφάλιση της αποφυγής παρόμοιων περιστατικών που δεν τιμούν κανένα ζητάμε άμεσα την πρόσληψη Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων, που έχει αιτηθεί το Νοσοκομείο μας, μέσω των προγραμμάτων ΟΑΕΔ τα οποία θα τρέξουν τον επόμενο μήνα.

Να σημειωθεί ότι ουκ ολίγες φορές και κατά το παρελθόν έχουμε γίνει αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων παρόμοιων θλιβερών περιστατικών .

Στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν τις επόμενες ημέρες, δεν νοείται να μην έχουμε ως δεδομένη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ Γ.Ν.-Κ.Υ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ»

Δείτε επίσης: Υπόθεση Τοπαλούδη: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε η Εισαγγελέας

Loading