Γρηγόρης Πετράκος για υπόθεση Γεωργούλη: «Βιασμός των metooδων»

Την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε ο Γρηγόρης Πετράκος, σε ανάρτησή του στα social media. Ο τραγουδιστής υποστήριξε – μεταξύ άλλων – ότι «το τεκμήριο της αθωότητας αντικαθιστάται από το βιασμό των metooδων».

Σε μία ανάρτηση… παραλήρημα με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και μετά την τοποθέτηση της συζύγου του Θεοφανίας Παπαθωμά, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται στο ανδρικό και το γυναικείο φύλο, τη Δημοκρατία, το διοξείδιο του άνθρακα, τους συμπαντικούς νόμους, καθώς επίσης και την αγάπη για την πατρίδα και τον Θεό. Ο τραγουδιστής καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να «ταρακουνηθούν» και να «ανασυνταχθούν» για όσα συμβαίνουν διότι «δεν έχουμε πολύ χρόνο».

propoli

«Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων» αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακo αποτύπωμα”.Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ταρακουνηθείτε.

Ανασυνταχθείτε.

Μη συναινείτε».

Δείτε επίσης: Βόζενμπεργκ για Γεωργούλη: «Η καταγγέλλουσα δεν μπορούσε να δει κανέναν για έξι μήνες – Πολύ σοβαρά τα χτυπήματα»

Loading